advertentie Banner Profile Mekkes

Alain Heeren

FC Eindhoven verliest van TOP Oss

FC Eindhoven heeft nul punten overgehouden aan de uitwedstrijd in Oss. De Blauw-Witten verloren vrijdag met 3-1 van TOP Oss.

Desondanks was de Eindhovense ploeg als eerste gevaarlijk voor doel. In het zestienmetergebied vond Kaj de Rooij doelman Damien Perquis op zijn pad en even later kopte Rigino Cicilia de bal in handen van de Franse doelman. Uiteindelijk was het TOP Oss die de ban wist te breken. Philippe Rommens schoot in de 19de minuut een vrije trap binnen. De voorsprong van Oss hield niet lang stand. Alvin Daniëls gaf de bal voor waarna De Rooij kon afronden na een overstapje van Marcelo Lopes. FC Eindhoven kon niet lang genieten van de gelijke stand, want in de 39ste minuut kwam TOP Oss weer op voorsprong.  Giovanni Büttner kon profiteren van een fout van Maarten Peijnenburg. 

Diezelfde Büttner deelde FC Eindhoven tien minuten na rust de genadeklap uit. Na een lange pass van doelman Perquis rondde hij koel af. FC Eindhoven had hierna het overwicht in balbezit, maar kwam niet meer tot scoren.

Volgende week neemt FC Eindhoven het thuis op tegen Volendam.

Laat je reactie achter