advertentie Banner Profile Mekkes

Alain Heeren

FC Eindhoven verliest doelpuntrijke wedstrijd

FC Eindhoven heeft de doelpuntrijke uitwedstrijd tegen Excelsior met 5-4 verloren.

De Blauw-Witten begonnen vrijdag voortvarend aan de wedstrijd en kwamen binnen vier minuten op voorsprong. Door een fout op het middenveld van Excelsior belandde de bal bij Rigino Cicilia en hij kon Kaj de Rooij vrij voor goal zetten: 1-0.  Het duurde niet lang voordat de Rotterdammers weer op gelijke hoogte kwamen. Rai Vloet scoorde uit een hoekschop de gelijkmaker met zijn hak.

Enkele minuten later was weer FC Eindhoven scherp voor doel. Alessandro Damen stopte het schot van Van Rooij, maar had geen antwoord op de rebound van Cicilia.  Wederom lukte het de Eindhovense ploeg niet om de voorsprong vast te houden. Dit keer was het Stijn Meijer die uit een corner scoorde. Via een eigen goal van Thomas Oude Kotte kwamen de Blauw-Witten weer op voorsprong, maar voor rust bracht Elíás Már Ómarsson de Rotterdammers op gelijke hoogte. Ruststand: 3-3.

Tweede helft
Binnen luttele minuten na de aftrap kwam Excelsior voor de eerste keer in de wedstrijd op voorsprong. Thomas Verhaar schoot de bal in de korte hoek binnen. Na iets meer dan tien minuten kwam FC Eindhoven op gelijke hoogte toen Cicilia vrij kon binnenschieten. 

Uiteindelijk moest de Eindhovense ploeg toch het hoofd buigen voor Excelsior. Rai Vloet gaf de bal voor en Elías Már Ómarsson tikte de bal van dichtbij binnen. Eindstand: 5-4.

Laat je reactie achter