Jeem Sportsphotography

FC Eindhoven probleemloos langs MVV Maastricht

FC Eindhoven heeft zaterdagavond met 4-0 gewonnen van MVV Maastricht.

Na een klein half uur spelen was het 1-0 voor FC Eindhoven. Iker Pozo gaf de bal aan Lorenzo van Kleef, die aan de rechterkant opgestoomd was. De Hagenees trok de bal laag voor het doel, waar Iker Pozo de bal kon binnenlopen.

Strafschop
In de tweede helft van de wedstrijd werden de andere drie doelpunten gemaakt door FC Eindhoven. Na een uur spelen kreeg FC Eindhoven een kans om de score te verdubbelen. Joey Sleegers dribbelde vanaf de linkerkant het strafschopgebied in, waar hij gevloerd werd door Tim Zeegers: een strafschop voor FC Eindhoven. Lorenzo van Kleef ging achter de bal staan, maar zag zijn strafschop gestopt worden door Mike Havekotte.

Tekst gaat verder na de foto

Jeem Sportsphotography

Enkele minuten later was het wel raak voor de Blauw-Witten. De net ingevallen Pieter Bogaers wist het doel in de 66ste minuut te vinden voor FC Eindhoven: 2-0. Bij de volgende mogelijkheid voor FC Eindhoven in de 73ste minuut was het weer raak. Jason Bourdouxhe draaide een vrije trap vanaf rechts in, waar Jort van der Sande met een snoekduik, via de binnenkant van de paal binnen wist te koppen: 3-0. In de 90ste minuut wist Hugo Botermans het doel te vinden voor de Eindhovenaren waardoor FC Eindhoven de wedstrijd met 4-0 won.

Zevende plaats
Door deze ruime zege staat FC Eindhoven op de zevende plaats in de competitie. Volgende week gaan de Blauw-Witten op bezoek  bij FC Den Bosch. Het duel wordt gespeeld op vrijdag 18 december en begint om 18.45 uur.

Laat je reactie achter