FC Eindhoven

FC Eindhoven langer door met Justin Goetzee

Justin Goetzee blijft nog tot en met december verbonden aan FC Eindhoven als algemeen directeur op interim basis. Zijn laatste periode bij de Blauw-Witten zal vooral in het teken staan van het wegwijs maken van de nieuwe algemeen directeur bij de club en in het betaald voetbal.

'We zijn als RvC erg tevreden over het functioneren van Justin. De afgelopen periode heeft hij laten zien dat hij de club vooruit kan helpen. Daarom zijn we erg blij om onze samenwerking een vervolg te geven, terwijl we daarnaast meer tijd en de mogelijkheid hebben om de opvolger voor de positie van algemeen directeur bij FC Eindhoven een solide start te laten maken', vertelt voorzitter van de Raad van Commissarissen Juul van Hout.

Goetzee begon in maart bij FC Eindhoven met als doel de voetbalclub door de coronacrisis te helpen en aan het beleidsplan te werken. Dit blijft ook na de verlenging tot zijn takenpakket behoren. Zo moet hij de Eindhovense profclub gaan voorbereiden op competitiewedstrijden met een beperkt publiek. 

Tegen het eind van de samenwerking zal Goetzee steeds minder op de club aanwezig zijn. Daarnaast zal zijn taak steeds meer verschuiven naar het begeleiden van de nieuwe algemene directeur. 

Laat je reactie achter