advertentie Banner Siteli

FC Eindhoven kan wel lachen om actie NAC-supporters

Bij FC Eindhoven zorgt de actie van een groepje NAC-supporters voor een glimlach.

Supporters van de Bredase voetbalclub, hingen woensdagavond spandoeken op bij het Jan Louwers Stadion. Dat deden ze om Kaj de Rooij te laten weten dat hij welkom is in Breda.

De Rooij is een absolute smaakmaker van de Blauw-Witten. Verschillende clubs zijn in de buitenspeler geïnteresseerd en van die clubs is NAC het meest concreet. De onderhandelingen over de talentvolle vleugelaanvaller verlopen echter moeizaam.

Een woordvoerder van de club aan de Aalsterweg laat weten de actie wel te kunnen waarderen. “Toen ik het zag moest ik er wel om lachen. Ik denk dat iedereen binnen de club zo’n geintje wel goed opvat.”

Geen invloed
Op de onderhandelingen hebben de doeken, die inmiddels zijn weggehaald, geen invloed. “We houden vast aan het bedrag dat we voor Kaj willen hebben. De spandoeken brengen daar geen verandering in”, aldus de woordvoerder.

Gat tussen vraag en aanbod
Over om wat voor bedragen het gaat doet de club geen uitspraken. Naar verluid wil FC Eindhoven zo’n 700.000 euro voor De Rooij, terwijl NAC maar 400.000 euro wil betalen. De Rooij liet zelf in een eerder stadium weten wel oren te hebben naar een overstap naar de club uit Breda.

Laat je reactie achter