KNVB

FC Eindhoven Futsal trekt vijftigvoudig international aan

FC Eindhoven Futsal heeft zich versterkt met de 31-jarige zaalvoetballer Saïd Bouzambou. De vijftigvoudig Nederlands international komt aan het eind van het seizoen over van Hovocubo en heeft voor twee seizoen getekend.

"Saïd is een speler die we al heel lang in het vizier hebben. Zoals het vaak bij toppers het geval is, lukt het niet altijd of direct om ze binnen te halen. De interesse is vaak groot, ook vanuit het buitenland. Gelukkig is het moment nu daar om Saïd aan ons te binden voor minimaal 2 seizoenen", vertelt algemeen directeur Anil Badloe. 

Bouzambou, woonachtig in Vlissingen, is spits en heeft al in binnen- en buitenland gespeeld. In België droeg hij het shirt van FT Antwerpen, Malle Beerse en Gelko Hasselt. Daarnaast heeft Bouzambou in Indonesië gevoetbald voor Vamos Mataram, Permata Manokwari en SKN Kebumen. Dit seizoen speelt de international voor Hovocubo in Nederland. Aan het eind van het seizoen maakt de zaalvoetballer en tevens sportcoördinator bij de gemeente Vlissingen de overstap naar FC Eindhoven Futsal, en met een reden. 

"Ik zie FC Eindhoven als een van de beste clubs in Nederland. Een club met ambitie die ik zelf ook heb, een club die altijd meedoet om de prijzen en dat wil ik ook graag als speler. Verder heeft FC Eindhoven een spelersgroep die ik min of meer al ken en graag mee samenwerk. Als laatste heb ik er veel zin in om met deze technische staf aan de slag te gaan. Op persoonlijk vlak een betere speler worden onder weer een nieuwe coach: Jan Vogels. Ik wil graag prijzen pakken met FC Eindhoven en genieten van het spelletje. Ook wil ik graag belangrijk zijn waar kan", aldus Bouzambou.

Laat je reactie achter