Studio040 / Alain Heeren

Faber: "Ik mis trots om voor PSV te spelen"

"Dit heb ik niet eerder meegemaakt. Ik mis de trots om voor deze club te spelen." PSV-trainer Ernest Faber is klip en klaar over het spel van zijn selectie, na de uitschakeling in het bekertoernooi door NAC.

PSV werd vernederd door de club uit Breda, die een divisie lager speelt. Faber was boos na afloop, en blikte vrijdag terug op de uitschakeling.

"Het is een mooie en warme club. Dan verwacht ik van de spelers echt meer laten zien dan dat ik gisteren gezien heb", vertelt Faber. "Ik heb daarom duidelijk gemaakt dat als je voor deze club wilt spelen dat je er dan ook moet staan."

Revanche
De coach wil dat de concentratie en het vizier nu weer op zondag komt te liggen. Dan moet PSV tegen FC Twente weer aan de bak voor de competitie. "Er moeten resultaten komen. We kunnen wel verwijten blijven maken, maar we moeten elkaar nu steunen. We moeten nu verder. Zondag is er weer een wedstrijd, dan moeten we er staan."

Lichtpuntje
Het is niet alleen kommer en kwel voor PSV. Spits Sam Lammers maakte namelijk een comeback, na een langdurige blessure. Faber: "Sam traint hard en laat goede dingen zien op de training."

De verwachting is dat de Faber zondag kan beschikken over een fitte selectie.

Laat je reactie achter