PSV

Energiedirect verdwijnt van PSV-shirt maar blijft sponsor

Energiedirect.nl verdwijnt vanaf seizoen 2022/23 van de rug van het PSV-shirt. Vanaf dat moment gaat het bedrijf verder als official partner van de club.

Het energiebedrijf volgde in het seizoen 2016/17 Philips op als hoofdsponsor van de Eindhovenaren en verhuisde vanaf het seizoen 2019/20 naar de rug van het shirt. Nu doet het bedrijf dus nog een stap terug, maar blijft wel bij PSV betrokken.

“Wij zijn ontzettend trots op wat Energiedirect.nl en PSV, mede vanuit de zichtbaarheid op het shirt, de afgelopen jaren bereikt hebben”, zegt commercieel directeur Frans Janssen.

“Het bedrijf toont zich een betrokken partner waarmee we de komende jaren op dezelfde voet verder gaan. We zijn dankbaar dat zij ons de optie bieden op zoek te gaan naar een andere invulling van de ruimte op de achterzijde van het PSV-shirt zonder het partnership stop te zetten. Het bewijst dat Energiedirect.nl de afgelopen jaren echt onderdeel van de PSV-familie geworden is. Die familieband koesteren we”, zegt Janssen.

Leonoor Schrijen, marketing directeur van Energiedirect.nl laat weten trots te zijn op de zes seizoenen waarop het bedrijf zichtbaar was op het PSV-shirt. “We zullen vanaf de zomer van 2022 doorgaan met wat we de afgelopen zes jaar gedaan hebben. Supporters betrekken bij de club door middel van mooie en unieke acties. Onze liefde voor de club verandert niet, we pakken alleen een nieuwe rol die past bij de fase waar we als merk inzitten”, aldus Schrijen.

Laat je reactie achter