advertentie Banner Siteli

Elke en Edward uit Geldrop genomineerd voor Bruidsfoto Award

Het Geldropse fotografenechtpaar Elke Teurlings en Edward Hollander is genomineerd voor de Bruidsfoto Award 2020.

De foto is één van de tachtig kanshebbers, geselecteerd uit 1250 inzendingen. De twee fotografen uit Geldrop doen mee in de categorie 'emotie'. Op de foto is de bruid Carlijn met haar vader te zien, die al enkele jaren in een verzorgingstehuis verblijft.

De pretoogjes en enorme lach, vastgelegd op dit beeld, geeft mijn vader zijn gevoel perfect weer!

• bruid Carlijn

Azcona Fotografie

"Dankzij goede begeleiding was het mogelijk voor hem om op deze bijzondere dag aanwezig te zijn", vertelt Teurlings. Carlijn is het zeker een bijzondere foto: "Wat is het fijn om papa op deze mooie dag zo te zien genieten. De pretoogjes en enorme lach, vastgelegd op dit beeld, geeft zijn gevoel perfect weer!" vertelt ze.

Dolblij
Het duo is dolblij met de nominatie. "Deze award is ons veel waard. Daarnaast is het onze missie om een bruiloft vast te leggen zoals hij echt was", vertelt Teurlings. "We vinden juist dit soort momenten belangrijk om in beeld te brengen, dus zo'n nominatie is dan de kers op de taart!"

Extra bijzonder is dat de foto is genomen bij Joe Mann Paviljoen in Best. Het restaurant werd in oktober 2018 getroffen door een grote brand. Inmiddels is de zaak weer volledig opgebouwd.

De Bruidsfoto Award wordt georganiseerd door Susan Lippe-Bernard, internationaal hoofdredacteur van Bruid & Bruidegom Magazine.

Laat je reactie achter