Eindhovenwinkel.nl

Mondkapjes met Eindhovense vibes

De Eindhovense Dorothee Foole, eigenaresse van Eindhovenwinkel, verkoopt vanaf mei 'Eindhovense mondkapjes'. Wat begon als een kleine collectie voor de leuk, is nu uitgebreid naar meer dan honderd bestellingen en een zoektocht naar thuisnaaisters.

Dorothee plaatste op zondag 3 mei voor het eerst een advertentie op haar facebookpagina. "Ik had nog wat stof over en dacht dat een stuk of twintig wel genoeg was", vertelt Dorothee aan Studio040. Maar dat bleek al snel te weinig. De mondkapjes met het Eindhovense logo, 'moi nie', 'nee gij' en 'ècht wel' blijken populair te zijn. "Ik heb zo'n overweldigende reacties gekregen. Op dit moment heb ik wel een stuk of honderd bestellingen die ik nog moet maken."

Om de vraag naar Eindhovense mondkapjes bij te kunnen houden, zoekt Dorothee nog thuisnaaisters die haar willen helpen. Zij kunnen zich aanmelden via: info@eindhovenwinkel.nl "Als ik genoeg mensen kan vinden, hoop ik dat ik de mondkapjes uiteindelijk in verschillende winkels kan verkopen", gaat Dorothee verder. Op dit moment zijn de Eindhovense mondkapjes alleen via de website van Eindhovenwinkel te koop voor €12,50. Dorothee laat weten dat haar ontwerpster nog bezig is met nieuwe ontwerpen mondkapjes. 

De mondkapjes zijn géén FFFP-goedgekeurde mondkapjes en dus niet voor medisch gebruik.

Eindhovenwinkel.nl

Laat je reactie achter