advertentie Banner Profile Mekkes

Eindhoven Airport

Samenwerking PSV en Eindhoven Airport verlengd tot 2023

PSV en Eindhoven Airport hebben hun samenwerking verlengd en uitgebreid. Tot de zomer van 2023 blijft Eindhoven Airport de officiële luchthaven van PSV. Daarnaast gaat het vliegveld voortaan meehelpen met de promotie van de Brainport Regio.

“Brainport en Europa met elkaar verbinden en bijdragen aan het nog beter voor het voetlicht brengen van hetgeen de Brainportregio op tal van vlakken te bieden heeft. Daar dragen wij met de uitgebreide samenwerking met PSV graag aan bij door ook dit icoon een prominente plek te geven op de luchthaven. Want deze metropoolregio verdient internationaal de aandacht. De luchthaven is hiervoor een podium dat wij graag beschikbaar stellen. Zo maken we de regio nog beter", licht Roel Hellemons, directeur van Eindhoven Airport, toe.  

Om meer bekendheid te geven aan de Brainport Regio wordt door Eindhoven Airport een 600-meter lange overkapping gebouwd. Deze looproute op het platform wordt een '"etalage" waarin de regio, Brainport en PSV zichzelf kunnen promoten voor de 6,7 miljoen reizigers die jaarlijks op de Eindhovense luchthaven komen. De bouw moet dit najaar klaar zijn. 

PSV
Voor de PSV'ers betekent deze deal dat zij vanaf Eindhoven Airport, wanneer mogelijk, naar alle bestemmingen in het buitenland vliegen. Dit geldt voor de selectie, jeugd tot en met de scouts en directie. Ook zakelijke relaties van de Eindhovense club gebruiken de luchthaven tijdens Europese reizen. Door de samenwerking heeft PSV bij reizen verschillende privileges zoals een eigen check-in balie, parkeerplekken en security doorgang.

Laat je reactie achter