Kayleigh van Dooren PSV Media

Drie speelsters vertrekken bij bekerwinnaar PSV

Bij PSV Vrouwen vertrekken drie spelers. Kayleigh van Dooren, Romée Leuchter en Kyah Simon nemen afscheid bij de bekerwinnaar.

Van Dooren maakt na drie seizoenen PSV de overstap naar landskampioen FC Twente Vrouwen. Romée Leuchter vertrekt naar Ajax Vrouwen. Wat de nieuwe club is van Australische international Kyah Simon is nog niet bekend. Simon richt zich nu eerst op de Olympisch Spelen waarmee ze met de Australische ploeg mee doet.

Leuchter en Van Dooren kwamen dit seizoen vijftien en zeventien keer in actie voor PSV. Leuchter maakte daarbij vier doelpunten en gaf drie assists. Van Dooren gaf twee assists. Simon kwam door blessures slechts zeven duels in actie voor de Eindhovenaren. Daarin maakte de Australische twee doelpunten en gaf ze twee assists.

Het vertrek van de drietal is niet de enige verandering in de selectie van PSV Vrouwen. Zo werd eerder bekend dat topscorer Joël Smits vertrekt naar VfL Wolfsburg. Verdediger Aniek Nouwen vertrekt naar Chelsea.

PSV Vrouwen heeft ook de eerste nieuwe aanwinst voor het seizoen binnen. Portugees international Ana Capeta komt over van Sporting Lissabon.

Laat je reactie achter