advertentie Banner Siteli

SQ Vision / Dave Hendriks

Drie gewonden bij schietpartij in Veldhoven

Gisteravond zijn bij een schietpartij drie mannen gewond geraakt. Dat gebeurde rond kwart over tien in de buurt van Houtwal in Veldhoven.

Omstreeks kwart over tien kwam bij de politie een melding binnen dat er werd geschoten in de buurt van de Houtwal.

Er werden meerdere schoten gelost tijdens een achtervolging tussen twee auto’s. Op de Traverse reden de auto’s op elkaar in en kwamen ze tot stilstand. Daarna zouden uit de auto's meerdere mensen zijn gevlucht. De politie trof ter plaatse nog één gewonde man aan.

Op de Heerbaan in Veldhoven wordt even later een auto aangetroffen waar ook een gewonde man in zit. Zowel de wagen als de man lijken bij het incident betrokken te zijn.

Diezelfde avond meldden zich nog drie mannen op het politiebureau in Veldhoven. Eén van hen heeft een schotwond. Alle drie de gewonden zijn door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling.

Onderzoek

Wat er precies is gebeurd, is nog niet duidelijk. Politie heeft groots uitgepakt met een onderzoek naar het schietincident. Het lijkt er wel op dat de twee groepen de confrontatie hebben opgezocht, maar er is nog veel onduidelijk  over de toedracht en de aanleiding van het incident. Met een speurhond werd het hele plaats delict afgezocht naar projectielen en hulzen. De politie doet onderzoek op drie plekken in Veldhoven na het schietincident en roept getuigen op zich te melden.

Laat je reactie achter