PSV Media

Directielid Peter Fossen verlaat PSV

Peter Fossen die ruim 27 jaar bij PSV werkte in verschillende functies op financieel en juridisch vlak, vertrekt bij de club.

De beslissing om te vertrekken komt voort uit privé-overwegingen laat Fossen weten. “Tegelijkertijd is het moeilijk om je na zo’n lange tijd een werkzaam leven voor te stellen zonder PSV. Met PSV heb ik prachtige jaren beleefd en vele kampioenschappen mogen vieren. Daarnaast heb ik dankzij mijn werk in de voetballerij veel waardevolle zakelijke en persoonlijke contacten opgedaan. Daar ben ik heel dankbaar voor”, laat Fossen weten.

De raad van commissarissen spreek haar waardering uit voor het werk dat Fossen voor de club heeft verricht. “We hebben mede dankzij de betrokkenheid van Peter veel (voetbal)deals over de streep kunnen trekken”, zegt voorzitter van de rvc Robert van der Wallen.

“Bovendien is Peter jarenlang in diverse voetbalgremia een waardig vertegenwoordiger van onze club geweest. Dat hebben we zeer op prijs gesteld. We wensen hem veel succes in de nabije toekomst. Bij PSV blijft hij altijd welkom”, aldus Van der Wallen.


Laat je reactie achter