advertentie Banner Siteli

Studio040

Dierenrijk zoekt kinderen met beste pinguïn-moves

Dierenrijk is op zoek naar kinderen die het beste een pinguïn kunnen nadoen. De winnaars mogen meehelpen bij de officiële opening van het nieuwe pinguïnverblijf.

Dierenrijk mag deze maand namelijk pinguïns verwelkomen. Na een korte wen-periode mogen de dieren tijdens het tweede weekend van februari voor het eerst naar buiten. De winnende klas, naschoolse opvang of vereniging mag op 7 februari het buitenverblijf komen inspecteren en versieren. Daarnaast mogen ze als eerste de pinguïns begroeten.

'We kijken erg uit naar de komst van deze pinguïns', vertelt general manager Chantal Ermers van Dierenrijk. 'Het zijn fantastisch leuke dieren om naar te kijken, maar ook met een enorm loyale inborst. Er zijn maar weinig dieren die hun hele leven bij elkaar blijven. We willen deze opening dan ook niet zomaar voorbij laten gaan en zouden het super vinden om dit samen met kinderen te vieren.'

Kinderen die kans willen maken moeten uiterlijk 31 januari de video van hun pinguïn-walk plaatsen op de Facebookpagina van Dierenrijk of mailen.


Laat je reactie achter