St. Anna Ziekenhuis locatie Eindhoven St. Anna Zorggroep

St. Anna Zorggroep breidt uit op de locatie in Eindhoven

Het St. Anna Ziekenhuis en de TopSupport gaan gezamenlijk meer zorg leveren aan patiënten in Eindhoven.

De St. Anna Zorggroep begint deze maand met nieuw aanbod van zorg. Zo kunnen vanaf 1 september mensen met klachten in de borststreek zich laten behandelen op de locatie in de Genneper Parken.

De afdeling gynaecologie start een spreekuur in Eindhoven. Vanaf 11 september kunnen vrouwen elke vrijdag op spreekuur komen bij last van de organen. Voor zeer specialistische ingrepen moeten patiënten wel naar het ziekenhuis in Geldrop.

Heel nieuw is het Centrum voor Leefstijlgeneeskunde. Hier worden vanaf half september personen behandeld die kampen met chronische ziekten en hun levensstijl aan willen passen. Voor mensen die geen chronische beperkingen hebben maar toch hun leefstijl willen veranderen is het Centrum ook toegankelijk. Het Centrum helpt mensen met aanbevelingen over bijvoorbeeld betere voeding en tips om beter te rusten wanneer je slaapt.

Orthopedie
Een andere aanpassing is de uitbreiding van de spreekuren voor de polikliniek orthopedie. De polikliniek chirurgie krijgt extra opties om anale klachten te behandelen. Daarbij kunnen er nu meer inspanningsonderzoeken worden gedaan.

De St. Anna Zorggroep is een samenwerkingsverband tussen het St. Anna Ziekenhuis, Ananz (woon-zorgcentra Geldrop/Heeze) en TopSupport (medisch sportgezondheidscentrum Eindhoven).   
 

Laat je reactie achter