De nieuwe bus van PSV is gepresenteerd: 'een mooie felle'

Het is vandaag extra druk op de Herdgang, omdat de nieuwe spelersbus gepresenteerd wordt. Tijdens de training zijn de fans al volop aan het speculeren voor het uiterlijk.

‘Het moet wel een bus zijn die imponeert’, zegt Hugo die al 35jaar trouwe fan van de club is. ‘Het is altijd mooi om te zien hoe de spelers aankomen en het stadion ingaan, zowel bij uit- als thuiswedstrijden.’ Fan Bianca vult hem aan: ‘De bus moet echt laten zien dat PSV eraan komt. Ik hoop op een mooie felle bus.’ En fel is ie zeker. Het Rood-Witte gevaarte zie je al van kilometers ver aankomen.

We moeten gewoon tak-tak-tak en dan scoren!

fan Bianca

Over de tactiek van PSV voor het nieuwe voetbal seizoen hebben de fan ook wel een idee. Zij weten wel wat de club moet doen om aan het eind van het seizoen een feestje op de platte kar te krijgen. ‘We moeten gewoon aanvallend spelen. Net zoals we aan het begin van vorig seizoen deden’, zegt Bianca enthousiast. Ze is al 21 jaar fan van de club, meer dan de helft van haar leven. ‘We moeten gewoon tak-tak-tak en dan scoren. Niet de hele tijd terug naar de keeper spelen.’

PSV heeft nu nog de tijd om daarop te oefenen. Over twee weken staat de ploeg tegenover het Zwiterse Basel in de tweede kwalificatie ronde van den Champions league.

advertentie Banner adverteren bij Studio040

Lees ook deze artikelen