Dames Oranje-Rood al acht wedstrijden zonder overwinning na gelijkspel

De dames van Oranje-Rood hebben zondag met 2-2 gelijkgespeeld tegen Hdm. Voor de Eindhovense hockeyploeg is het alweer de achtste wedstrijd zonder overwinning.

Het vrouwenteam van Oranje-Rood begon veelbelovend aan de wedstrijd. Marlena Rybacha opende al in de eerste minuut de score, 0-1. Na dertig minuten spelen werd de voorsprong verdubbeld door Fiona Morgenstern. De Eindhovenaren leken op een overwinning af te stevenen, maar Hdm kwam terug in de wedstrijd. Pien van Nes maakte eerst de 1-2 en in de 52ste minuut werd ook de gelijkmaker en laatste treffer van het duel door haar gescoord. 

Heren
Op bezoek bij Amsterdam zijn de heren tegen een fikse nederlaag aangelopen, 5-1. Oranje-Rood kwam nog wel op voorsprong door een doelpunt van Thomas Briels, maar daarna ging het bergafwaarts. Enkele minuten na de openingstreffer maakte Mirco Pruyser de gelijkmaker. Vervolgens scoorden Valentin Verga, weer Mirco Pruyser en Brent van Bijnen, 4-1. Billy Bakker zorgde na iets meer dan een uur spelen voor de 5-1 op het scorebord.