Studio040 / Raymond Bruijns

DAF Club bereidt zich voor op Koningsdag

Een tiental oude wagens verzamelden zich zaterdagmiddag bij het onderdelenmagazijn van DAF Club Nederland in Geldrop om zich voor te bereiden op Koningsdag. Zo werd een film gemaakt over de vereniging en werd alvast vooruitgekeken naar de rit van aanstaande dinsdag.

Rond kwart voor een in de middag arriveerde de ene na de andere oude auto. Voornamelijk DAF's, maar ook een enkele Volvo. Heel toepasselijk in de kleuren rood, wit, blauw én oranje. De voertuigen werden onder toeziend oog van voorzitter Pascal School gedirigeerd naar hun plek. Vervolgens werden meerdere rondjes gereden over het industrieterrein voor camera. Die beelden worden verwerkt in een film, die in première gaat op Koningsdag en te zien is op de officiële website van de gemeente. "Een mooi moment om ons en onze wagens te laten zien aan de wereld", vindt de voorzitter. 

Rondrit
DAF Club Nederland maakt dinsdag geen onderdeel uit van de rondrijdende karavaan van de koning. In plaats daarvan wordt door de vereniging een rondrit georganiseerd door Eindhoven.


Laat je reactie achter