advertentie Banner Profile Mekkes

Studio040

Condoomkraam in hartje Eindhoven

Soa Aids Nederland, GGD Zuidoost-Brabant en de Condomerie steken de handen uit de mouwen om condooms weer populair te maken. Daarom hebben de drie organisaties een heuse condoomkraam opgezet in Eindhoven.

Condoomgebruik is de laatste jaren in alle leeftijdsgroepen sterk afgenomen. Dit terwijl er tijdens soatesten bij 1 op de 5 mensen een soa wordt gevonden. De mensen bij de kraam willen er voor zorgen dat steeds meer mensen het nut van een condoom gaan inzien en ook het goede condoom aanschaffen.

Bij de kraam zijn tientallen soorten condooms te vinden. Klein, groot, met ribbels of juist met een stimulerende werking. Je kunt als man de juiste maat vinden door het condoom over een banaan, aubergine of komkommer heen te doen. Zo wil Soa Aids Nederland ervoor zorgen dat mannen het juiste condoom aanschaffen en niet meer het excuus 'hij zit niet lekker' gebruiken om geen condoom te gebruiken.

De kraam staat tussen 10 en 15 september op verschillende plekken in Eindhoven. De kraam is te herkennen aan een reusachtig opgeblazen aubergine met een donut eromheen; de emoji's voor 'de daad'.

Laat je reactie achter