PSV Media

Comeback levert Jong PSV punt op

Jong PSV heeft vrijdagavond met 3-3 gelijkgespeeld tegen MVV Maastricht. De Eindhovense ploeg kwam terug van een 3-0 achterstand en slaagde erin een punt mee naar huis te nemen.

Jong PSV begon sterk aan de wedstrijd. Fode Fofana loste binnen de eerste minuut een schot op doel, maar de doelman van MVV bracht redding. Een minuut later waren de Eindhovenaren weer dicht bij een doelpunt, maar wederom werd de keeper niet gepasseerd. Een vroege voorsprong voor Jong PSV leek onvermijdelijk, maar uiteindelijk was het de thuisploeg die als eerste wist te scoren. Na vijftien minuten spelen werd Maxime Delanghe van dichtbij gepasseerd door Arne Naudts. Vlak voor rust verdubbelde MVV de voorsprong. Een vrije trap werd raak geschoten door Joeri Schroijen.

Tweede helft

Na rust keek Jong PSV al snel tegen een 3-0 achterstand aan. Naudts wist te profiteren van verdedigende missers en scoorde zijn tweede treffer van de avond. De Eindhovenaren bleven na deze tegenslag aanzetten en werden na meer dan één uur spelen beloond. Met een laag schot wist Kristinsson het net te vinden. Met nog zo'n twintig minuten te spelen maakte Yorbe Vertessen zijn rentree na een blessure. De Belgische aanvaller bracht Jong PSV op 3-2 en één minuut later wist Kristinsson de 3-3 binnen te schieten. Laat je reactie achter