Boosheid na ongeval met oud-PSV'er

Oud-PSV'er Jeffrey Bruma had in 2014 een auto-ongeluk waarbij drie vrouwen gewond raakten. Het leek om een normale voorrangskwestie te gaan. Uit een onderzoek blijkt nu dat de voetballer te hard reed.

Het incident gebeurde op de kruising van de Achtseweg zuid met de Bezuidenhoutseweg. Het was een behoorlijke klap. De slachtoffers hebben na jaren nog steeds last van het ongeluk.  

Marja Voorkamp is het hardst geraakt. Zij zat in de auto op de achterbank en is het meest gewond van de drie. Zo heeft ze onder andere een kapotte schouder, een gedeeltelijk verlamde hand en een hersenletsel eraan overgehouden.

Het proces duurt al jaren omdat de politie destijds geen goed onderzoek heeft verricht. Ondertussen is Voorkamp volledig afgekeurd en raakte ze haar bedrijf kwijt. Een uitkering krijgt ze niet als zelfstandige.

Binnenkort gaan zij met het nieuwe bewijs in gesprek met de politie en Bruma. Daarmee hopen zij eindelijk tot een goede oplossing te komen. De tegenpartij is voor een reactie benaderd, maar wilde niet reageren. 

Laat je reactie achter