Alain Heeren / Studio040

Bodhi(4) heeft door kanker een rolstoelvriendelijk huis nodig

Liesa en Maikel Broeren leven al jaren in onzekerheid. In 2018 kreeg zoon Bodhi ineens vage klachten. Na een reeks onderzoeken was het snel duidelijk: Bodhi heeft kanker.

"Als je van de dokter ineens dat nieuw krijgt, zak je echt door de grond. Je wereld stort in", vertelt vader Maikel. Liesa, de moeder van Bodhi, vult aan: "Het voelt dan net alsof je in een film zit, zo onwerkelijk allemaal." De familie belandt vanaf dat moment in een rollercoaster. Bodhi werd met spoed geopereerd en begon aan een traject met chemokuren.

De tumor bleef desondanks doorgroeien en Bodhi raakte vanaf zijn navel naar beneden verlamd. Hij belandde in een rolstoel en zo ontstond er een nieuw probleem. Het huis waar zij in wonen is namelijk niet rolstoelvriendelijk. Daarbij kan het gezin met geen mogelijkheid alle benodigde aanpassingen betalen. Ze hebben in totaal 83.000 euro nodig. Vrienden van het gezin zijn daarom een crowdfunding gestart. 

Inmiddels is er al 60.000 euro gedoneerd. Maikel: "Wij hadden nooit verwacht dat zoveel mensen zouden doneren. Het is echt hartverwarmend." Het gezin is ontroerd. Liesa: "Wij willen daarom iedereen van harte bedanken." 

Laat je reactie achter