advertentie Banner Siteli

Romke-Swinkels---Toon-Gerbrands---Thijs-de-Kort PSV Media

Bavaria per direct bij het Brainport Eindhoven partnership

Swinkels Family Brewers, de moederorganisatie van het biermerk Bavaria, verlengt het bestaande partnercontract met PSV en sluit zich per direct aan bij het Brainport Eindhoven partnership. Daarmee verbindt de familiebrouwer uit Lieshout zich als zesde premium partner aan PSV.

Het Brainport Eindhoven partnership, bestaande uit ASML, Philips, High Tech Campus Eindhoven, VDL Groep, Jumbo Supermarkten, stichting Brainport, PSV en nu ook Royal Swinkels Family Brewers werkt samen op het gebied van innovatie, vitaliteit, entertainment, talentontwikkeling en -werving in de Brainportregio. Sinds 2019 dragen alle PSV'ers de uiting 'Metropoolregio Brainport Eindhoven' op hun shirt. Swinkels Family Brewers hoort daar nu ook bij.

Gakpo in het nieuwe thuisshirt van PSV PSV Media

'Wij voelen ons thuis'
"Onze betrokkenheid bij de regio is enorm en we voelen het als een vanzelfsprekendheid om onze band met PSV verder te verstevigen. Juist in een tijd waarin we een grote behoefte hebben om met elkaar voetbal te kijken onder het genot van een biertje, willen we dat signaal afgeven richting onze vertrouwde partner", zegt Romke Swinkels, directeur Nederland bij Swinkels Family Brewers.

"Daarnaast hebben we de ambitie om samen met de andere Brainportpartners een verschil te kunnen maken in de regio op het vlak van innovatie, maatschappelijke betrokkenheid, vitaliteit en entertainment. Wij kijken naar de lange termijn en geloven in de kracht van duurzame samenwerkingen en de band die je met elkaar opbouwt door de jaren heen. We voelen ons thuis bij de Brainport, net als bij ons PSV.”

'Bavaria is een begrip in de regio'
Frans Janssen, Commercieel Directeur van PSV vindt het bijzonder dat Bavaria zich juist in deze tijd kiest voor een uitbreiding van hun bestaande relatie. "De toetreding onderstreept de impact van het partnership met Brainport Eindhoven. Evenals PSV en de overige partners gelooft Swinkels Family Brewers in het ecosysteem van het Brainportgebied en erkent het de waarde van kennisdeling tussen de grootste bedrijven die hier te vinden zijn", aldus Janssen. "Bavaria is een begrip in de regio, al twintig jaar trouw sponsor en supporter van PSV. Wij zijn ontzettend trots dat zij zich verbonden voelen met de club en andersom is dat niet anders."

Laat je reactie achter