Studio040

Auto geraakt door onbekend voorwerp op A67, bestuurster komt met de schrik vrij

Een bestuurster is donderdagavond met de schrik vrijgekomen toen haar auto werd geraakt door een onbekend voorwerp op de A67, in de buurt van knooppunt Leenderheide. De vrouw kon haar voertuig op de weg houden en bleef ongedeerd, maar haar auto was flink beschadigd.

Het incident gebeurde rond 23.00 uur.

De vrouw reed op dat moment in haar Renault Twingo over de A67 vanuit haar woonplaats Helmond naar haar werk in Veldhoven. Ter hoogte van hectometerpaal 25 werd de auto aan de rechterzijde met een enorme klap geraakt door een voorwerp. Glasscherven vlogen in het rond en de auto begon te slingeren. De bestuurster slaagde erin om de auto op de weg te houden en kon naar een rustige locatie rijden. Daar constateerde ze meerdere grote beschadigingen aan de voorzijde, rechterzijde èn achterzijde van de auto.

De politie is een onderzoek gestart naar het incident. Daarom worden getuigen gezocht die, mogelijk al eerder op de avond, iets bijzonders gezien of gehoord hebben in de omgeving van de A67 ter hoogte van knooppunt Leenderheide. Zij kunnen contact opnemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Laat je reactie achter