advertentie Banner Profile Mekkes

SQ Vision - Sem van Rijssel

Auto klemgereden na lange achtervolging door regio

De politie heeft een auto klemgereden na een lange achtervolging door Mierlo, Nuenen en Eindhoven woensdagavond. De automobilist ging er vandoor bij een controle.

In Mierlo wilden agenten de automobilist controleren omdat ze het vermoeden hadden dat hij onder invloed was. Toen de bestuurder een stopteken kreeg, ging hij vandoor.

De man reed met snelheden tot honderd kilometer per uur door het centrum van Nuenen. Vervolgens ging hij over de Europalaan richting Eindhoven om vervolgens de A270 te pakken.

Hier maakte de achtervolging een draai en ging de man terug richting Helmond. Vervolgens werd afslag Nuenen genomen en koers gezet richting Geldrop om over de Collseweg via het industrieterrein naar Eindhoven te rijden.

Op de kruising van de Collseweg met de Urkhovenseweg richting Geldrop vloog de automobilist uit de bocht. Met zijn voertuig ramde hij een schutting die daardoor flink beschadigd raakte.

Aan de achtervolging deden vijf politieauto's mee, eentje raakte er beschadigd. Ambulancepersoneel heeft de automobilist nagekeken en daarna is hij aangehouden door de politie.

Laat je reactie achter