KLM Urban Trail Eindhoven

2.100 hardlopers tijdens Urban Trail Eindhoven

De KLM Urban Trail die op zondagmiddag in Eindhoven heeft plaatsgevonden, was ook dit jaar een groot succes met 2.100 deelnemers.

Voor het vierde jaar op rij hebben hardlopers een mix van bekende én onbekende locaties gezien in Eindhoven tijdens het evenement. Een aantal locaties van de vierde editie waren de Down Town Gourmet Market, Centrum voor Kunsten en RØNNØR en de TU/e.

Regen
Start en finish waren deze editie op het Lichtplein in het centrum van Eindhoven. Daarna zagen de deelnemers zeventien locaties op de route. De organisatie laat weten dat de deelnemers er ondanks de regen van de route hebben genoten. 

“Als organisatie zijn we zeer tevreden over het verloop van de dag. Geweldig om te zien dat zoveel deelnemers enthousiast en blij over de finish komen.” aldus Edgar de Veer, organisator van de KLM Urban Trail Eindhoven. Na afloop hebben de deelnemers een herinneringsmedaille en een ontbijtpakketje ontvangen.


Einde KLM Urban Trail 2019 
Met de editie in Eindhoven werd de KLM Urban Trail Series 2019 afgesloten. Tijdens de KLM Urban Trails zijn er dertien runs per jaar door verschillende steden in Nederland. Elke KLM Urban Trail laat de deelnemers gedurende 5 of 10 kilometer kennismaken met de verschillende plekken van een stad. 

Laat je reactie achter